Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Project

Verhage Elektrotechniek

Opdrachtgever: Verhage Elektro
Locatie: Yerseke
Oplevering: 2023

Verhage Elektro kiest GH Interieurbouw

Verhage Elektro kiest GH Interieurbouw als partner
Dit voor de complete verbouwing van het kantoor en de kantine plus de productie van het maatwerk projectmeubilair. Ontdek dit fraaie project en de daarbij passende beelden.

Verhage Elektro uit Yerseke is gespecialiseerd in Electrotechniek

‘Verhage’ werkt met een professioneel team aan een breed gamma elektrotechnische installaties
Het in 1992 als eenmanszaak opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot een vertrouwd en vakkundig bedrijf in de regio. Die groei resulteerde onder andere in een grondige verbouwing van het kantoor. Wij tekenden voor de productie en montage van het projectmeubilair en de volledige verbouwing.

De identiteit van Verhage Elektro komt tot uiting in het nieuwe interieur

Het maatwerk kantoorinterieur is opgebouwd uit natuurlijke materialen
Denk aan Halifax Eiken natuur, gecombineerd met een matzwarte uni-kwaliteit en details van zwart staal zoals bijvoorbeeld het deurbeslag. Het marmer-decor is van FINSA 1AR Teide. Deze structuur voelt ruw aan en heeft een matte uitstraling. De gecombineerde donkere en lichte vlakken matchen prima met de structuur en de stalen details. Een en ander resulteert in een professionele en prettige werkomgeving en dit past precies bij de professionals van Verhage Elektro.

Ontspanning na inspanning

In de Kantine is het na een week hard werken aan de bar goed ontspannen
In de maatwerk-bar is gebruik gemaakt van dezelfde materialen als boven in het kantoor. De geïntegreerde kookplaat met weggewerkte afzuiging, een combi-oven gaan samen met de sfeervolle inrichting gegarandeerd voor vele gezellige momenten zorgen.

Stijlvol en praktisch; Verhage Elektro en GH Interieurbouw

Op kantoor en in de kantine is het maatwerk-interieur zo ontworpen, dat er veel bergruimte ontstaat
Hierdoor kon en kan alles netjes weggewerkt en opgeborgen worden. Dit alles zorgt voor een aangename werksfeer die stimulerend werkt. Het zijn ook in dit project de details die het geheel bijzonder maken. Dit ziet u terug in het uitgekiende materiaal- en kleurgebruik en in het doordachte en professionele maatwerk projectmeubilair.

Verhage Elektro is klaar voor de toekomst!

Deze verbouwing en het maatwerk projectmeubilair is met veel plezier gerealiseerd
Dit eerst en vooral door het vertrouwen van de klant en anderzijds door de prettige en professionele samenwerking met hen en alle partners. Daarom bedanken wij Verhage Elektro voor het vertrouwen en het kan bijna niet anders dan dat de bedrijfsgroei zich in deze stimulerende werkomgeving voort zal zetten. Veel succes daarmee!

Team GH!

Aan dit project werkten mee: FINSA 1AR
Bekijk meer projecten
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram