Vakmanschap

Goetheer & Huissoon is hét adres voor vakmanschap. We verstaan ons vak; niet alleen vandaag, maar ook morgen. Dit betekent dat we veel in onze mensen investeren. Logisch, wie wil bouwen voor de toekomst, moet bereid zijn om een leven lang te leren.

Leerling-gezel-meester
Binnen ons bedrijf bieden we onze medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontplooien. Jongeren leiden we op volgens het traditionele model: leerling-gezel-meester. Zo borgen we onze jarenlange kennis en ervaring en blijven we openstaan voor nieuwe kennis en vaardigheden.

Vertrouwen
Ons opdrachtgevers profiteren hiervan. Zij kunnen vertrouwen op de beste oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van bouw, verbouw en interieur.

Totaalpakket
De combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw onder één dak biedt ons bovendien de mogelijkheid u een totaalpakket aan te bieden dat naadloos op uw wensen aansluit.

Kwaliteit

Naast klantvriendelijkheid en veiligheid garanderen we u dat u steevast kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Zo werken we met goed opgeleide, gemotiveerde vakmensen, kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen en gereedschappen en is onze dienstverlening persoonlijk en betrokken.
Waar mogelijk kiezen we voor maatschappelijk bewust ondernemen. Om die reden werken we bij voorkeur met duurzame materialen. Onze afspraken leggen we duidelijk vast, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Natuurlijk kunt u ons hierop aanspreken. Graag zelfs. Want we zijn pas tevreden als u dat bent.