Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Renovatie

Zeg je renovatie, denk je verduurzamen

Bij renovaties worden automatisch duurzaamheidsslagen gemaakt

Enkelglas of dubbelglas wordt vervangen door bijvoorbeeld tripleglas (HR+++), daken en (spouw)muren en vloeren worden geïsoleerd en veel oude installaties worden vervangen voor moderne en meer duurzame verwarmingsinstallaties zoals hybride warmtepompen, HR-ketels etc. Traditionele verwarmingssystemen wordt veelal vervangen door vloerverwarming.

Ook het vervangen van de elektriciteits- en waterleidingen wordt vaak doorgevoerd bij renovaties. Dit geldt ook voor het renoveren van voegen, het vervangen van kozijnen van hout, aluminium of kunststof. Veel van de hier vernoemde aanpassingen hebben een positieve uitwerking op de verduurzaming van een pand. Dit resulteert tegelijk weer in het terugdringen van de uitstoot, het verlagen van de energiekosten en het verbeteren van het energielabel. Dat dit laatste een gunstig effect heeft op de waardevastheid of -verhoging van een pand mag voor zich spreken.

Denk je verduurzamen, weet je comfortverbetering

Verduurzaming resulteert in een verhoogd woon- en/of werkcomfort
Dat verduurzaming leidt tot energiebesparing en een slinkende energierekening is genoegzaam bekend. Maar wat te denken van een verhoogd werk- en/of wooncomfort en een gezonder binnenklimaat? Geen tocht en vocht maar een behaaglijke en evenwichtige temperatuur afgestemd op je persoonlijke wensen. Een goed gerenoveerd pand levert zoveel meer op dan alleen energiebesparing en de specialisten van GH weten van de hoed en de rand.

Renovatie volgens GH Bouw en Interieurbouw

Wij renoveren voor particulieren, VvE’s, WBV’s en bedrijven
Grootschalige renovatieprojecten waarbij hele wijken in een groot project worden gerenoveerd zijn niet onze specialiteit. We hebben hier de capaciteit niet voor en dat is ook niet waar we naartoe willen. Is er echter sprake van renovatie op kleinere schaal dan kunnen wij zomaar een goede partij zijn voor het uitvoeren van uw renovatieproject. Hieronder geven wij een overzicht van renovatieprojecten waarvoor u ons kunt schakelen:

  • Woningrenovatie        Het renoveren van 1 - 15 woningen per project (ook appartementen)
  • Bedrijfsrenovatie        Het renoveren van bedrijfspanden van klein tot groot
  • Winkelrenovatie          Het renoveren van winkelpanden eventueel gecombineerd met woonruimte
  • Schoolerenovatie       Het renoveren van schoolgebouwen eventueel met nieuwe bestemmingen
  • Kerkrenovatie             Het renoveren van kerkgebouwen eventueel met nieuwe bestemmingen
  • Zorgrenovatie             Het renoveren van kleinschalige zorgvoorzieningen      
  • Kantoorrenovatie        Het renoveren van kantoorpanden of andersoortige gebouwen.
Bekijk diverse renovatieprojecten

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram