Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

GH Interieurbouw

GH Interieurbouw met oog voor detail

GH Interieurbouw creëert en realiseert maatwerk interieuroplossingen én ontwikkelt en produceert projectmeubilair. Ons team bestaat uit enthousiaste vakkanjers die uw ideeën omzetten in state-of- the-art-meubilair voor thuis en op het werk. Dit doen zij met de meest moderne en computergestuurde gereedschappen en werkmethodes. Hierdoor is geen opdracht te groot én niet te klein. Daag ons gerust uit! 🙂

Maatwerk Interieuroplossingen

Iedere ruimte is uniek en verdient een op maat gemaakte benadering. Of het nu gaat om een woning-, kantoor-, winkel- of hospitality-project, wij zorgen voor een interieur dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons proces begint bij uw visie, die wij met zorg en vakmanschap omzetten in een functioneel en stijlvol ontwerp en dito meubilair.

Projectmeubilair

Naast maatwerk interieuroplossingen zijn we ook gespecialiseerd in projectmeubilair. Van concept tot realisatie, wij ontwikkelen en produceren meubels die perfect passen binnen de context van uw project. Dankzij onze moderne productietechnieken en aandacht voor detail, garanderen wij duurzame en hoogwaardige meubels die zowel esthetisch als functioneel zijn. Daarbij maakt het niet uit of u seriematige of projectmatige oplossingen zoekt.

Onze Studio

Onze ruime en goed uitgeruste studio vormt het hart van GH Interieurbouw. Hier komen creativiteit en technologie samen. Met de modernste gereedschappen en technieken zorgen wij ervoor dat elk project met de hoogste precisie en kwaliteit wordt uitgevoerd. Onze vakmensen werken met passie en toewijding om producten te creëren die verwachtingen overtreffen.

Check onze 5-assige CNC-freesmachine

Waarom Kiezen voor GH Interieurbouw?

  • Vakmanschap: Een professioneel team met vakkennis en een neusje voor innovatie
  • Kwaliteit: De beste materialen en technieken voor producten van topkwaliteit
  • Maatwerk: Elk project is uniek en wordt op maat gemaakt
  • Innovatie: Wij innoveren en verbeteren continu
  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit

Rond de maatwerk tafel van GH?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat GH Interieurbouw voor u kan betekenen. Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan!

GH Interieurbouw, goed in maatwerk interieuroplossingen én projectmeubilair

Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram