Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Verbouw

Verbouw efficiënt en slim met GH

Staat u voor een verbouwing en zoekt u een partij die uw wensen efficiënt realiseert?

GH Bouw en Interieurbouw is zeer ervaren in verbouwingen voor particulieren, bedrijven en organisaties. Een verbouwing vraagt om aanpassingsvermogen van alle betrokkenen.

Als bouwers en interieurbouwers kunnen wij ons goed verplaatsen in de wensen en behoeftes van onze klant. Dit niet alleen met betrekking tot het eindproduct maar juist ook in de voorbereiding en tijdens het verbouwproces. De term ‘tijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon door’ hebben wij tot kunst verheven. Uw leven of bedrijfsvoering moet gewoon door kunnen gaan; dat is het uitgangspunt en daar stemmen we het verbouwplan op af.

Verbouwen? You got to have a plan!

Wij starten met een goed verbouwplan op basis van besprekingen en overdenkingen
Een verbouwing zonder overlast is uiterst zeldzaam. Het beperken van de overlast voor u en voor ons is waar het om draait. Dat betekent dat je vooraf duidelijk moet aangeven wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Nadat we de (on)mogelijkheden en de beperkingen scherp hebben, maken we een plan. Dat plan bespreken we met de klant en pas nadat dit plan akkoord is, gaan we aan de slag. Hiermee is al heel veel gewonnen en wanneer er dan alsnog onvoorziene omstandigheden ten tonele verschijnen, kan het plan aangepast worden.

Onvoorziene omstandigheden kunnen vooral voorkomen bij ingrijpende verbouwingen van oude(re) panden. Bij het plaatsen van een dakkapel op de zolder van een twee-onder-een-kapper uit de jaren ’90 zijn onvoorziene omstandigheden zo goed als uitgesloten. Dat ligt anders bij een boerderij uit de 18e eeuw met een schuur die verbouwd moet worden tot een moderne woning met bedrijfsruimte. Bij dergelijke ingrijpende verbouwingen zijn onvoorziene omstandigheden vooraf veelal niet uit te sluiten.

Aan elke verbouwing gaat een wens vooraf

Die wens vormt voor ons het uitgangspunt  
Als de huidige woon- of werksituatie niet meer voldoet aan de behoeften, ontstaan meestal de eerste gedachtenspinsels over een verbouwing. Wij kunnen u desgewenst vanaf deze eerste gedachtenspinsels begeleiden. Wat ook vaak voorkomt is dat de plannen al verder uitgekristalliseerd zijn. Ook dan kunnen wij u verder helpen. Het realiseren van uw wens is ons op het lijf geschreven. Zo zitten wij als mensen in elkaar en ons bedrijf is er volledig op ingericht.

GH Bouw en Interieurbouw is onze volledige naam

Een verbouwing heeft vaak impact op het exterieur en op het interieur
Naast een gerenommeerd bouwbedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in interieurbouw. Dit voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze interieurbouwstudio is ingericht met zeer specialistisch en modern digitaal gereedschap. Denk daarbij aan professionele en uiterst nauwkeurige inmeetapparatuur en een zwaar gemodificeerde 5-assige CNC-freesmachine waarvan er in Zeeland geen tweede te vinden is. Met deze machine kunnen wij elke gewenste vorm frezen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, zijn de mensen die deze machines bedienen. De apparatuur heeft geen geheimen voor hen en daarmee maken wij een duidelijk verschil. Sowieso zijn de kennis, kunde en het vakmanschap van de GH-medewerkers net als hun motivatie en klantgerichte instelling dik in orde. Dat maakt ons trots en het maakt van ons een ideale partij voor kleine en grote verbouwingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. 

Verbouwprojecten in alle soorten en maten

Hieronder een opsomming van onze verbouwexpertises:

 • Woningverbouwingen van klein tot groot voor particulieren
 • Verbouwingen van Zeeuwse boerderijen naar moderne woon-/werkcombinaties
 • Verbouwingen van winkels en detailhandelsbedrijven
 • Verbouwingen van klein tot en met groot voor bedrijfspanden
 • Verbouwingen en tentoonstellingsinrichtingen voor musea en galerieën
 • Verbouwingen van winkelruimtes tot winkel- en woonruimtes (appartementen boven winkels)
 • Verbouwingen van openbare ruimtes
 • Verbouwingen van kerken
 • Verbouwingen van scholen en onderwijsinstellingen
 • Verbouwingen van zorginstellingen
 • Verbouwingen van kantoren
Bekijk diverse verbouwprojecten

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram