Werken bij

Werken bij Goetheer & Huissoon

Je steekt veel tijd in je werk; zorg dat het de moeite waard is

Met wie breng je meer tijd door terwijl je wakker bent? Je partner of je collega’s!?
Of het één nu net iets meer is of minder doet eigenlijk niet eens terzake. Zorg er daarom voor dat je leuk werk hebt! En dat je bij een bedrijf komt te werken waar de mensen iets voor elkaar over hebben. Een bedrijf waar enthousiaste collega’s werken die een beetje optimistisch zijn en waar ook de baas wel van een geintje houdt, toch? Welkom bij Goetheer & Huissoon …

Bouwen aan de toekomst van het bedrijf en die van jou

Goetheer en Huissoon heeft ambities als bedrijf en daar profiteert iedereen van
Met een compact team verzetten we bergen werk. Doordat de lijnen kort zijn en de interne processen goed geregeld, kunnen we veel werk verzetten. Dit is goed voor het bedrijf én voor de medewerkers. Aan het eind van het liedje draait het immers toch om resultaat? Als je die resultaten samen boekt en stuurt op groei van de onderneming, het team en het individu betekent dus dat iedereen die dat wil daarin mee kan groeien. Dit via het uitbreiden van je vaardigheden en kennis bijvoorbeeld. Daar gaan we graag in mee. Zo werkt Goetheer & Huissoon.

chevron-left
chevron-right

Teamwork

De prestaties van Goetheer & Huissoon komen tot stand door goed teamwork
We zijn niet het grootste bouwbedrijf en dat hoeven we ook niet te worden. Wat we wel willen is goed werk leveren en groeien: Ons bedrijf bestaat uit twee delen: Bouw en Interieurbouw en daarnaast proberen we uit te breiden qua dienstverlening. Dit via diverse nieuwe concepten. Om dit te kunnen doen hebben we naast specialisten vooral ook behoefte aan flexibele mensen: Specialistische generalisten om het zo maar te noemen. Juist omdat we niet het grootste bouwbedrijf zijn, is het handig als je mee kunt en wilt bewegen met de actuele ontwikkelingen. Dat betekent niet dat je op alle vlakken goed hoeft te zijn maar wel op diverse punten. Zo kunnen we namelijk de beste prestaties leveren als individuen en als team. Door op deze manier te weken halen we het beste in elkaar en onszelf naar boven. Mooi toch?

Hoe stel jij je op?

Wij horen regelmatig van relaties dat ze het bijzonder vinden hoe wij doen wat we doen
Wij denken dat het komt omdat mensen hier verantwoordelijkheid krijgen en nemen. En omdat niemand wegloopt als het wat lastiger wordt. Dan kun je gewoon een collega vragen om even mee te denken of helpen. Daarna gaan we weer verder. Het werk moet af en we hebben er plezier in als we aan het eind van een project weer een tevreden klant in huis hebben. Als je voor elkaar klaarstaat en zorgt dat jouw deel van het werk voor elkaar is, wordt dat gewaardeerd. Als jij denkt dat het andersom ook zo is, zou het zomaar kunnen dat jij een Goetheer & Huissoon-teamspeler bent. Als je dat wilt weten, kom je toch gewoon is praten? Je kunt ook een open sollicitatie sturen; dat kan ook werken. Vertel ons wie je bent, wat je kunt en waarom je hier zou willen werken; dan kunnen we vast rond de tafel.

Nooit saai, altijd wat te doen!

Met twee bedrijfstakken en enkele kansrijke concepten is er altijd iets te doen

  • Goetheer & Huissoon Bouw | veelzijdig bouwbedrijf
  • Goetheer & Huissoon Interieurbouw | flexibel interieurbouwbedrijf
  • Klasseklossen | productie en verkoop van gootklossen
  • Busbetimmering | inrichting van bedrijfswagens

Waarom werken bij Goetheer & Huissoon?

  • Dynamisch bedrijf met visie
  • Goede teamgeest
  • Afwisselend werk
  • Een goed salaris en opleidingsmogelijkheden
  • Bij Goetheer & Huissoon is iedereen belangrijk
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram