Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden door GH Bouw

Zoekt u een bouwer voor bedrijfspanden? GH bouw en interieurbouw; een logische keuze

Het bouwen of verbouwen van uw bedrijfspand is bij GH in vertrouwde en vakkundige handen
Het bouwen, om- of verbouwen van een bedrijfspand is een ingrijpend traject. Er moet over heel veel zaken goed nagedacht worden en dat is nog maar het begin. Dit vraagt toewijding en inzet van alle betrokkenen. Dan is het meer dan gewenst dat u kunt terugvallen op een partij die de regie neemt over het bouwtechnische deel. Die rol past GH. Dit bij nieuwbouw waar alles van scratch af aan bedacht en ontwikkeld moet worden maar ook bij om- of verbouw. Bij het om- of verbouwen immers dient er terdege rekening gehouden te worden met het reilen en zeilen van de organisatie zelf. Een partij die hierin de verantwoordelijkheid neemt voor het bouwtechnische deel is een vereiste. GH pakt die rol graag en vakbekwaam op.

GH is goed in (ver)bouwen van bedrijfspanden voor het MKB

Ondernemers weten ons in toenemende mate te vinden
Op de Bevelanden is het MKB zeer goed vertegenwoordigd. Daarnaast telt Zeeland veel familiebedrijven. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat GH ook in het (ver)bouwen van bedrijfspanden een rol kan spelen. Hieronder ziet u in welke branches wij inmiddels ervaring hebben opgedaan en we staan open voor nieuwe kansen. Ons betrokken team staat samen met ons brede netwerk garant voor vakbekwaamheid in het (ver)bouwen van bedrijfspanden.

chevron-left
chevron-right

GH (ver)bouwt bedrijfspanden in de:

  • Logistiek
  • Dienstverlening
  • Productie
  • Retail
  • Recreatie
  • Automotive

Van turn key-projecten tot wind- en waterdichte oplevering

Wenst u volledige ontzorging of kiest u juist voor zoveel mogelijk zelf doen?
Wat uw wensen of eisen ook zijn; wij gaan graag met u in gesprek over de voor u favoriete werkwijze. Flexibiliteit zit in ons dna. Dat geldt voor het te realiseren werk, uw wensen m.b.t onderaannemers en andere partijen binnen het proces. U heeft een netwerk en wij ook. Hierin de juiste keuzes maken, is een kwestie van open en transparant zijn. Wij staan altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen en u mag alles van ons weten. U kunt bij ons terecht voor compleet uitgevoerde (ver)bouwprojecten maar ook voor wind- en waterdicht opleveren of het verzorgen van het projectmeubilair bijvoorbeeld. Het is aan u.

Interieurbouw en projectmeubilair voor bedrijfspanden

Interieurbouw en projectmeubilair zijn vaak nodig bij de (ver)bouw van een bedrijfspand
GH kan u ook hierin volledig ontzorgen. Onze volwaardige interieurstudio wordt bemand door specialisten en is voorzien van een ‘state of the art machinepark’. Denk daarbij o.a. aan uiterst secure digitale meetapparatuur (tot twee cijfers achter de komma) en een 5-assige CNC-freesmachine. Met deze laatste machine kunnen wij snel en efficiënt (bijna) alle gewenste vormen en bewerkingen produceren en dit voor enkelvoudige en seriematige producties. Deze machine is zwaar gemodificeerd waardoor we echt het verschil maken ten aanzien van mogelijkheden, productiesnelheid, efficiency en kostenbeheersing.

Waarom uw bedrijfspand (ver)bouwen met GH?

Graag maken wij tijd voor een goed gesprek over uw plannen
Het (ver)bouwen van een bedrijfspand kan veelomvattend zijn. Het kiezen van de juiste partij(en) maakt daar een belangrijk onderdeel vanuit. Een eerste, vrijblijvende kennismaking kan u een stuk wijzer maken en wij maken daar graag tijd voor vrij. 

Contact opnemen

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram