Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Duurzaam bouwen

Duurzaam Bouwen met GH Bouw en Interieurbouw

Bij GH Bouw en Interieurbouw geloven we dat duurzaam bouwen de sleutel is tot een betere toekomst. Wij zetten ons in voor het creëren van milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen die niet alleen bijdragen aan het welzijn van onze planeet, maar ook aan het comfort en de gezondheid van onze klanten. Ontdek hoe wij duurzaamheid integreren in onze projecten en wat dit voor u kan betekenen.

Onze Benadering van Duurzaam Bouwen

 1. Gebruik van Duurzame Materialen
  Bij GH Bouw en Interieurbouw selecteren we zorgvuldig de materialen die we gebruiken in onze projecten. We geven de voorkeur aan duurzame, gerecyclede en lokaal geproduceerde materialen die een minimale impact hebben op het milieu. Hout uit verantwoorde bosbouw, gerecycleerd staal en eco-vriendelijke isolatiematerialen zijn slechts enkele voorbeelden van onze duurzame keuzes.
 2. Energie-efficiënt Ontwerp
  Onze ontwerpen zijn gericht op energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van geavanceerde bouwtechnieken en slimme ontwerpoplossingen zorgen we ervoor dat onze projecten minder energie verbruiken. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Denk aan goede isolatie, energiebesparende verlichting en klimaatbeheersingssystemen.
 3. Milieuvriendelijke Productieprocessen
  In onze ruime en moderne studio maken we gebruik van de nieuwste technologieën om onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We minimaliseren afval, optimaliseren het gebruik van grondstoffen en zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking. Dit in onze studio, werkplaats en op de bouwlocaties. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere werk- en leefomgeving voor iedereen.
 4. Duurzaam Onderhoud en Levensduur
  Wij bouwen niet alleen duurzaam, we zorgen er ook voor dat onze projecten lang meegaan. Duurzaam bouwen betekent voor ons ook dat we kiezen voor materialen en technieken met een lange levensduur die makkelijk te onderhouden zijn. Hierdoor blijven onze bouwwerken, en interieurprojecten langer mooi en hoeven minder snel vervangen of gerepareerd dan wel gerenoveerd te worden.
 5. Samenwerking met Duurzame Partners
  We werken nauw samen met leveranciers en partners die onze visie op duurzaamheid delen. Dit stelt ons in staat om continu te innoveren en onze duurzame bouwpraktijken verder te verbeteren. Samen met onze partners streven we naar de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Voordelen van Duurzaam Bouwen

 • Kostenbesparing:
  |Duurzaam bouwen leidt op de lange termijn tot lagere operationele kosten door verminderde energie- en onderhoudskosten.
 • Gezondheid en Comfort:
  Onze duurzame oplossingen zorgen voor een gezonder binnenklimaat, wat het welzijn en comfort van de gebruikers bevordert.
 • Waardecreatie:
  Duurzame gebouwen hebben vaak een hogere marktwaarde en aantrekkelijkheid, wat gunstig is voor eigenaren en gebruikers.
 • Milieubewustzijn:
  Door te kiezen voor duurzaam bouwen draagt u bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Bent u geïnteresseerd in duurzaam bouwen?

GH bouw en Interieurbouw staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw duurzame bouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij duurzaamheid kunnen integreren in uw interieur- of bouwproject.

GH Bouw en Interieurbouw - Samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram