Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Interieurbouw

GH Interieurbouw fabriceert en monteert maatwerk interieuroplossingen voor particulieren en organisaties

Ons vakkundige team levert desgewenst volwaardige ontzorging bij interieurbouwprojecten. Dit van ontwerp tot en met productie en montage. Onze adviseurs zijn oplossingsgerichte gesprekspartners bij interieurbouwprojecten van klein tot groot. Zij zetten uw wensen en ideeën om in een compleet projectplan en begeleiden de uitvoering van A tot en met Z.

Uw wens staat centraal en nagenoeg alles kan

Uw ideeën worden omgezet in 3D-ontwerpen en vervolgens in nauw overleg verder ontwikkeld. Ons team heeft ruime ervaring met interieurbouwprojecten voor:

 • Kantoorinrichting
 • Horeca-inrichting
 • Kerkinrichting
 • Instellingsinrichting
 • Zorggerelateerde inrichtingen
 • Bedrijfsinrichting
 • Winkelinrichting
 • Showroominrichting
 • Schoolinrichting
 • Keukeninrichting
 • Museuminrichting
 • Partculiere interieurprojecten
chevron-left
chevron-right

De Goetheer & Huissoon timmerfabriek is onder andere voorzien van een maximaal gemodificeerde 5-assige CNC Freesmachine

Deze voor Zeeland unieke 5-assige CNC freesmachine stelt ons in staat om projectmatig te produceren: Goed, snel en uiterst efficiënt. Via een goede voorbereiding vanuit de tekenprogramma’s gaan alle meubel- en projectonderdelen de timmerfabriek in en worden daar seriematig geprefabriceerd. Dit compleet met etikettering voor een efficiënte montage. Onze machine-operators kennen alle mogelijkheden en weten de machine maximaal te benutten. Zij zorgen ervoor dat uw ’interieurbouwpakket’ in de juiste werkvolgorde wordt aangeleverd. Zo kan ons vakkundige en klantvriendelijke montageteam op basis van het projectplan aan de slag met de vooraf goed geplande montage. Efficiency in uitvoering.

Montage van uw interieurbouwproject door vakkundige, klantgerichte medewerkers

Ons montageteam werkt nauw samen met de adviseur die uw interieurbouwproject begeleidt. Zij worden via een duidelijk werkplan aangestuurd vanuit de planning en het ‘interieurbouwpakket’ wordt volledig gedocumenteerd en seriematig genummerd aangeleverd op locatie. Hierdoor zijn onze montageteams in staat om uw interieurbouwproject snel, efficiënt en secuur af te bouwen. Zo wordt het afbouwen van uw interieurproject perfect afgerond. Het geheel wordt schoon en gebruiksklaar opgeleverd waarna u aan de slag kunt. Dit noemen wij nu ontzorging in interieurbouwprojecten.

GH Projecten

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram