Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Aanbouw

Uw aanbouw in vertrouwde handen

Een aanbouw voor nieuwe woon- en gebruikswensen

Bij een aanbouw gaat het vaak om veranderende woonwensen
Denk daarbij aan extra woonruimte zoals een keuken, een volwaardig woonprogramma op de begane grond, een zorgoplossing, een kantoor of atelier. Wat uw wensen ook zijn, de specialisten van GH zetten deze om in een concreet plan van aanpak. Dit desgewenst inclusief ontwerp, bouwtekeningen, eventuele vergunningen (niet altijd nodig maar met grote regelmaat wel) en uiteraard een investeringsoverzicht en een planning. Bij een aanbouw is een veelgehoorde wens dat de aanbouw naadloos moet aansluiten op de huidige situatie. Ook dit is voor de bouwers van GH een logische vraag die professioneel beantwoord wordt.

Flexibel en klantgericht denken en werken

Weet u precies wat u wilt of wilt u zich juist laten adviseren?

Waar de één al een uitgewerkt ontwerp heeft, zit de ander nog in een zeer prille fase waarbij de ideeën nog uitgewerkt moeten worden in een ontwerp. Waar u ook zit en wat uw behoeftes ook zijn: GH denkt en werkt graag met u mee. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een ‘wind- en waterdichte oplevering’ of om het compleet bouwen en afwerken van uw aanbouw. De specialisten van GH staan voor u klaar.

Duurzaam en energiezuinig aan- en verbouwen

Ook bij een aanbouw of verbouwing spelen duurzaamheid en energiezuinigheid een rol

De huidige bouwmaterialen en -voorschriften zijn natuurlijk alweer energiezuiniger dan de bouwmaterialen van 10 jaar en langer geleden. Toch adviseren wij u om u ook op dit gebied goed te laten informeren. Het kan namelijk ook rendabel zijn om bij de aanbouw een duurzaamheidsslag te maken ten aanzien van de bestaande situatie. Onze specialisten kunnen u ook hierin adviseren en begeleiden. Desgewenst kunnen we ook de uitvoering van een dergelijke opwaardering realiseren.

Welke soort aanbouw u ook zoekt? Bij GH bent u aan het juiste adres:

  • Aanbouw voor volledig woonprogramma op de begane grond
  • Aanbouw als kantoor, werkplaats of atelier
  • Aanbouw voor zorgoplossing
  • Aanbouw voor extra leefruimte
  • Aanbouw om de binnen- en buitenbeleving te vergroten
  • Aanbouw voor een groteren keuken en/of bijkeuken
  • Aanbouw als garage en/of schuur
  • Aanbouw voor andere wensen

Een eerste kennismaking met GH is altijd vrijblijvend

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw vragen en wensen?
GH is enerzijds een traditioneel en anderzijds een innovatief bouwbedrijf. Dit laatste echter vooral met betrekking tot techniek, materialen en methodes. Op het gebied van betrokkenheid zijn we wat traditioneler. Zo komen we graag vrijblijvend langs voor een nadere kennismaking en een goed gesprek over uw vraag. De huidige situatie is namelijk ons uitgangspunt en het werkt natuurlijk veel beter als we die hebben kunnen zien en beoordelen. U hoeft maar te bellen en mailen kan natuurlijk ook.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram