Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Woningbouw

Woningbouw door GH Bouw

Zoekt u de bouwer voor uw droomwoning? GH woningbouw maakt uw droom waar

Het huis van uw dromen laat u één, hooguit twee keer, bouwen, toch?
Dan moet alles dus gewoon goed zijn. Wat is er dan fijner dan werken met een bouwer die zeer betrokken is en maar één doel heeft: Uw woondroom waarmaken. GH is dat bouwbedrijf. Wij zijn ervaren in het bouwen van unieke woningen en hebben uitstekende referenties.

Duurzame woningbouw staat centraal; logisch

Binnen de duurzaamheidskaders realiseren wij de woning van uw dromen
De dromen, wensen en eisen bij unieke woningbouw zijn puur persoonlijk en lopen sterk uiteen. Het is onze kracht om uit de mix van wensen, eisen, mogelijkheden, ambities, materialen, technieken en methodes precies die gegevens te filteren die aan de basis staan van het realiseren van uw droomwoning. ‘Duurzaam bouwen’ neemt een steeds prominentere plek in en dat vanuit diverse invalshoeken. Tegelijk zijn er heel veel mogelijkheden om aan de uiteenlopende wensen en eisen te kunnen voldoen. Wij bieden u de kennis, ervaring en ketenpartners om u ook hierin professioneel en volledig te ontzorgen.

Woningen in alle soorten en maten

Voor ons is geen woning te klein én ook niet te groot
Mensen die een huis willen laten bouwen, hebben hun eigen ideeën over hoe hun woning eruit moet zien en waar deze aan moet voldoen. Dit is het beginpunt en juist dit gegeven is voor ons de ultieme uitdaging. Het proces om de gewenste woning gezamenlijk met de klant en andere betrokken partijen uit te werken en neer te zetten, is waar het voor ons om draait. Wij hebben dan ook al veel woningen als hoofdaannemer mogen realiseren. Dit van klein tot groot, van landelijk tot strak, van uiterst praktisch tot zeer geraffineerd en alles daartussen. We vinden het allemaal geweldig en dat wat ons drijft, is een tevreden klant aan het eind van het proces.

Woningbouw projecten

Vertrouwen moet je winnen

Onderling vertrouwen dient het fundament te zijn waarop uw droomwoning gebouwd wordt, toch?
Voordat het bouwen van ‘uw thuis’ van start kan gaan, is er al heel veel water door de Scheldes gestroomd. Tegen die tijd is echt wel duidelijk of er voldoende onderling vertrouwen is. Uw vertrouwen in ons winnen, is waar wij ons van meet af aan maximaal voor in zullen zetten. De geschiedenis leert ons dat dit meestal resulteert in wederkerigheid. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan is dit meestal het signaal om het gesprek daarover aan te gaan. Mocht dit gesprek voor een van de partijen niet het juiste gevoel opleveren, dan is het waarschijnlijk beter om een andere oplossing te zoeken. Dit is echter een zeldzaamheid. Juist omdat wij ons als bouwers kunnen verplaatsen in de ambities en dromen van onze klanten.

Bij het bouwen van uw woning, kunnen wij desgewenst heel ver met u meegaan
Waar begint het bouwen van een woning en waar houdt dit op? Uiteraard is de klant degene die dat bepaald en hierin stellen wij ons flexibel op. Wij werken graag samen met andere partijen binnen de keten. Tegelijk willen wij uw wel graag laten weten dat wij heel ver met u mee willen en kunnen gaan. Dit omdat wij een bouwbedrijf zijn met een volwaardige interieurbouwstudio. Hier wordt maatwerk meubilair ontwikkeld door onze vakmensen en met de meest moderne en zwaar gemodificeerde machines. Anderzijds kunnen wij heel ver met u meegaan vanuit onze ambitie om u volledig te ontzorgen en begeleiden en om gezamenlijk de woning van uw dromen te bouwen. Dit ten aanzien van het exterieur én het interieur.

Voorbeelden maatwerk interieurprojecten

  • Complete keukens, badkamers en sanitaire voorzieningen
  • Trappen en garderobes
  • Wand- vloer- en plafondbekleding
  • Kasten- en kastenwanden in allerlei vormen en maten
  • Vouwwanden
  • Maatwerk verlichtingselementen en -armaturen
  • Meubelstukken zoals banken, kasten en speciale meubelementen
  • Inrichting van ateliers en werkplaatsen
  • Kunstzinnige objecten en elementen

Seriematige woningbouw

Het realiseren van seriematige gebouwde woningen is bekend terrein
Ook seriematig bouwen is een discipline waarin wij ervaring hebben en voor woningbouwprojecten tot en met 20 woningen heeft u aan ons een vertrouwd, deskundig en gedreven bouwbedrijf.

Woningbouw projecten

Kennismaken met GH is altijd vrijblijvend

Graag maken wij tijd voor een goed gesprek over uw plannen
Het bouwen van een huis is een veelomvattend traject. Het kiezen van de juiste bouwer maakt daar onderdeel vanuit. Een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek kan u alweer een stuk wijzer maken en wij maken daar graag tijd voor vrij. 

Benieuwd naar onze projecten?

Goetheer & Huissoon BV combineert twee disciplines in één bedrijf. Deze combinatie van bouwbedrijf en interieurbouw maakt van ons een veelzijdig partner voor uiteenlopende bouw- en verbouwprojecten.
Meer projecten?
Neem contact op met Matjan Minnaard of een collega
Bel 0113 33 040 en vraag naar Matjan Minnaard
Stuur direct een mail m.minnaard@goetheer-huissoon.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram