Herinrichting kantoor- en vergaderruimte Marbo 

Voor uienverwerker Marbo mochten wij de kantoren en vergaderruimte herinrichten: Strak, modern, zakelijk en open waren daarbij kernwoorden. Is die missie geslaagd in uw ogen? De klant is in ieder geval zeer tevreden en wij ook. Onze afdeling Interieurbouw is in de voorbereiding en uitvoering tot veel in staat. Zij kunnen zich goed verplaatsen in de wensen en beleving van de klant.

Voorbereiding bij Goetheer & Huissoon

Bedrijven en organisaties werken bij interieurbouwprojecten vaak met (binnenhuis)architecten. Soms ook komt de klantvraag direct bij ons binnen. Zo of via een andere partij binnen de keten. Afhankelijk van de klantvraag adviseren wij soms zelf een interieurarchitect. In andere gevallen kunnen we de vraag samen met de klant volledig tackelen. Onze adviseurs kunnen zich goed verplaatsen in de klantvraag. Daarnaast zijn zij ervaren in het voorbereiden en begeleiden van dergelijke projecten. Onze tekenaars zetten de klantwensen om in technische tekeningen en kleurrijke 3-d-visuals. Deze visuals bieden de klant in- overzicht: “What you see is what you get.” De technische tekeningen zijn maatgevend en vormen hun gereedschap. Hiermee gaat onze productie-afdeling aan de slag gaat en daar gaan we bij Goetheer & Huissoon Interieurbouw ver in.

Uitvoering bij Goetheer & Huissoon en Marbo

De tekeningen voor kasten, maatwerkmeubilair en andere objecten gaan goeddeels direct door naar onze zwaar gemodificeerde 5-assige CNC-Freesmachine. Dankzij deze machine zijn wij in staat stuks- en seriewerk snel en efficiënt te produceren. Deze machine werkt alle projectonderdelen exact uit. Ook stickert de machine de verschillende onderdelen zodat ons montageteam het werk snel en efficiënt kunnen monteren. Dat wat niet door de 5-assige freesmachine geprefabriceerd wordt, maken onze ervaren interieurbouwers en meubelmakers in de ruime en goed voorzien werkplaats gereed. Aan het eind van het traject gaat het montageteam alle onderdelen plaatsen en monteren en valt de puzzel in elkaar.

Resultaat herinrichting kantoor- en vergaderruimte Marbo 

Voor u als klant is het resultaat dat wat telt. De foto’s zeggen wat dat betreft genoeg. Wij hebben daar niet zoveel aan toe te voegen; behalve dan dat we trots zijn op dit en vele andere interieurbouwprojecten die wij voor onze klanten mogen realiseren.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u met ons rond de tafel om uw interieurbouwproject te bespreken?
Een telefoontje of mailtje is genoeg. We staan voor u klaar.

0113-33 30 40

info@goetheer-huissoon.nl

Aan dit project werkten mee: 
Bolidt, van de Velde, TSG, Paree, Murre de visser, de Koeijer Schilders en Hoekman Projectinrichting, Suzan Fotografie

MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR MARBO_INTERIEUR_KANTOOR