Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Project

Beveland Wonen kantoorpand

Opdrachtgever: Beveland Wonen
Locatie: Goes
Oplevering: 2021

Projectmeubilair maken is een specialiteit van Goetheer & Huissoon Interieurbouw

Zo realiseerde de interieurbouwer uit Kapelle het maatwerk-meubilair voor Beveland Wonen. Dit van kasten/werkplekscheidingen, wand- en trapbekleding, conferentietafels tot en met de keukenrichting en van de ontvangstbalie tot en met het garderobemeubilair. Goetheer & Huissoon verkreeg de opdracht voor dit prachtige project omdat het zich gespecialiseerd en bewezen heeft als een volwaardig partner in interieurbouwprojecten. Het bedrijf is in staat om in serie te produceren mede door inzet van de maximaal gemodificeerde 5-assige CNC-Freesmachine van het bedrijf.

Productie en montage

Het team van Goetheer & Huissoon verzorgde de volledige productie van alle onderdelen in de timmerfabriek in Kapelle en de montage in het fraai herontwikkelde pand van Beveland Wonen in Goes.

Het ontwerp voor dit project is van Rothuizen architecten en stedenbouwkundigen. Goetheer & Huissoon heeft zich met dit project steviger op de kaart weten te zetten als volwaardig partner bij interieurbouwprojecten en dankt Beveland Wonen en de diverse partijen binnen het project voor het in de organisatie gestelde vertrouwen.

Aan dit project werkten mee: Rothuizen architecten en stedenbouwkundigen
Beelden: Suzan Fotografie
Bekijk meer projecten
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram