Wegens  vakantiesluiting zijn we van week 30 tot en met week 32 gesloten
VacturesContact

Project

AA Protec maatwerk interieur

Opdrachtgever: AA Protec
Locatie: Goes
Oplevering: 2023
chevron-left
chevron-right

AA Protec kiest maatwerk interieur van GH

Van barmeubel tot videomeubilair en van vensterbanken tot lamellenwand
Voor de verbouwing van het bedrijfspand van AA Protec in Goes mochten onze interieurbouwers laten zien waar zij goed in zijn: het maken van kwalitatief hoogwaardig maatwerk meubilair. Dit soort meubilair en het vervaardigen van projectmeubilair is een specialiteit van Goetheer & Huijssoon. Dit dankzij onze vakspecialisten én onze 5-assige CNC-Freesmachine. Deze zwaar gemodificeerde machine stelt ons in staat om stuks- en seriematig werk, exact, snel en super-efficiënt te realiseren.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Onze gespecialiseerde en uiterst professionele project-interieurafdeling zoekt, ziet en vindt de samenwerking. Dit met allerlei partijen. Denk daarbij aan bedrijven, aannemers, ontwerpers, (interieur)architecten, ontwikkelaars, kunstenaars, fabrikanten en eigenlijk iedereen die unieke of seriematige objecten en/of meubelstukken wil laten produceren. Zo ook in dit project voor opdrachtgever AA Protec. Hoofdaannemer Fraanje met wie wij regelmatig samenwerken, schakelde ons in om de ontwerpen van Green Dot design exact naar wens te produceren. Daarnaast was er ook overleg met andere participanten binnen dit project ook en vooral voor de afstemming ter plekke.

Smaakvol maatwerk interieur naar wens opgeleverd

Zoals al eerder vermeld mochten wij onder andere de videomeubels produceren. Deze zijn zo vervaardigd dat alle kabels en apparatuur uit het zicht zijn weggewerkt. Ook gaan de videoschermen op in de videomeubels waardoor het geen storende elementen binnen de bespreekruimtes zijn. Daarnaast bieden de meubels ook opbergruimte voor andere materialen en producten. Hierdoor wekken de kantoren en bespreekruimtes altijd een opgeruimde indruk. Het barmeubel dat wij mochten maken gaat zeker een bijdrage leveren aan de gezelligheid binnen het bedrijf en op de werkvloer en dat adelt ook voor de fraaie vensterbanken en eikenhouten lamellenwand die wij mochten produceren en installeren.

Bedankt voor de opdracht, de prettige samenwerking en het vertrouwen
Wij willen onze opdrachtgever AA Protec, hoofdaannemer Fraanje, Green Dot Design en alle andere betrokken partijen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Wij menen zelfs te zien dat die fijne samenwerking is terug te zien in het prachtige totaalplaatje.

Maatwerk interieur van één tot duizend en meer ….

Wij zijn in staat om elk gewenst object of meubelstuk efficiënt te produceren. Daarbij maakt het niet uit of het om één of om 2000 exemplaren gaat. We kunnen snel schakelen en ons verplaatsen in de wensen en eisen van de klant. En waar de één komt met een handmatige schets van een meubel, levert een ander een complete video-animatie voor de vervaardiging van het projectmeubilair van een groot kantoorpand: wij luisteren, kijken en stappen daar in waar de klant wenst. Desgewenst zetten wij de ideeën, tekeningen of animaties om in 3d-tekeningen. Deze worden vervolgens één-op-één doorgezet naar onze zwaar gemodificeerde 5-assige freesmachine. De productiecapaciteiten van deze machine in combinatie met onze op maat ontwikkelde software en vakkennis zijn uw garantie voor vergaand maatwerk en efficiency.

Bouwpakketten met genummerde montagevoorschriften
Bij het produceren en monteren van met name projectmeubilair is efficiency tijdens de productie en montage van doorslaggevende betekenis. Alle onderdelen dienen exact en tot in de kleinste details kloppend, geproduceerd te worden. Ons ‘freesbeest’ kan dit en gaat nog verder. Door alles aan de voorkant goed in te geven, komen alle te produceren onderdelen aan de achterzijde genummerd en gelabeld uit de machine gerold. Zo kunnen de montageploegen aan de hand van een duidelijke montage-instructie de geleverde delen snel en efficiënt afmonteren op locatie. Deze werkwijze bespaart tijd, voorkomt fouten, beschadigingen en miscommunicatie. Zo werkt GH Interieurbouw.

Aan dit project werkten mee: Fraanje, Green Dot Design
Beelden: Suzan Fotografie
Bekijk meer projecten
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram