Bouwbedrijf

Nieuwbouw, verbouw of renovatie; met ruim 35 jaar ervaring zijn we een professionele bouwpartner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Particulieren weten ons te vinden voor kleine klusjes in en om het huis tot de grotere bouw-, aanbouw- en verbouwprojecten. Daarnaast doen bedrijven en overheden regelmatig een beroep ons. We hebben een grote en uiteenlopende staat van dienst, onder andere in de sectoren detailhandel, horeca, recreatie en dienstverlening.

Sterk netwerk
Om de projecten van A tot Z te verzorgen, werken we samen met een sterk netwerk van professionele partners. Vanzelfsprekend voeren wij de regie en dragen wij zorg voor een goede en tijdige oplevering.

Schadeverzekeringen
Wij werken regelmatig voor verzekeringen. Wanneer u schade aan uw woning heeft, bijvoorbeeld als gevolg van brand, storm of hagel, neem dan contact met ons op. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een prijsaanbieding en nemen direct contact op met uw verzekeraar. Zelf hoeft u tijdens dit proces niet veel te doen. Schade is al vervelend genoeg, daarom nemen we u graag zoveel mogelijk werk uit handen.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen voor de toekomst: vanaf het allereerste ontwerp wordt rekening gehouden met mens en milieu. Goetheer & Huissoon is een ervaren bouwpartner in duurzaam bouwen.

Milieuwinst en kostenbesparend
Energiebesparing is een belangrijk punt binnen het principe van Duurzaam bouwen. Maar ook het (her-) gebruik van duurzame materialen, verantwoord watergebruik, een gezond binnenmilieu en het voorkomen dat grondstoffen uitgeput raken, zijn belangrijke aandachtspunten. Duurzaam bouwen kent alleen maar winnaars. Het milieu vaart er wel bij, maar ook uw portemonnee. Duurzaam bouwen werkt immers kostenbesparend.

MeerMetMinder
Goetheer & Huissoon is een gecertificeerd MeerMetMinder aannemer. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in energiebesparing in woningen. Ook kunt u bij ons terecht voor een Maatwerkadvies Energiebesparing. Dit maakt in één oogopslag duidelijk wat uw woning nodig heeft. Wij adviseren u graag.